FKGP logo

Egy hónap múlva: Ne aggódj, menj szavazni!

Ezt a rövid bíztatást kapta egy szűk társaság hölgytagja minap a migránsügyről beszélgetve, s ennél jobbat, többet a Független Kisgazdapárt részéről sem tudunk ajánlani.

Mához pontosan egy hónapra lehetőség nyílik arra, hogy egy szavazatnyi erővel támogassuk a magyar kormány törekvését Magyarország önállóságának megőrzésére, az évezredes magyar kultúra megőrzésére, a migránsveszély kivédésére.

Az a párt elnökségének álláspontja, hogy a veszély elhárítása nem pártpolitikai ügy, a nemzet minden tagjának ügye. Senki ne törődjön most azzal, hogy ha siker lesz, a kormánypárt a retorikájában zászlójára tűzi. Tűzze, megharcol érte. Ha baj van, mindannyian szövetségesek vagyunk! Ez most a magyarság érdeke.

 

Mit tekintek veszélynek? Svájc egyik katolikus iskolájába egyre kevesebb gyereket iratnak be az egyházhoz tartozó családok. Mert az első érdeklődésüknél megtudják: az igazgató muzulmán.

 

Nem kívánjuk, hogy muzulmán jelképek legyenek ötven év múlva keresztény templomokon, jusson eszünkbe minden magyar hős a nándorfehérvári Hunyaditól Dobó kapitányon át a költő Zrínyi Miklósig.

Zrínyi üzenete, a „Török áfium ellen való orvosság” első mondata küldjön bennünket a szavazófülkékbe október másodikán: „Ne bántsd a magyart!”

 Hegedüs Péter elnök

 

 

2016-09-02

Kisgazda hírek

További hírek

Gazdaság
Belföld
Pályázatok
Határon Túl
Hungarikum
Külföld
Elnöki jegyzet

A kommunizmus áldozatainak emléknapjára

 
óra
 
naptár
«   2017 Március   »
HKSZCSPSZV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
 
Önök szerint
Egyetért-e Ön azzal hogy Európai Uniós népszavazással az európai emberek döntsenek a kvóta rendszerről?