FKGP logo

Elnöki köszöntő

.Isten hozta, köszöntöm megújult honlapunk olvasói körében!

A megújulással több mindenre szeretnénk utalni: arra, hogy a Független Kisgazdapárt, mint egyetlen történelmi párt – akárcsak a történelem során már jópárszor – képes volt újjászületni ezúttal is: a 2014-es országgyűlési választáson a párt valamennyi körzetben indít jelöltet!

A 2002-es összeomlás után tíz évnek kellett eltelnie, hogy az akkori évek szervezeti, morális és anyagi csődjéből, mint egy elképesztően mély kútból a párt kimásszon.

Milyen érdekes, hogy az ország sorsa és a párt sorsa az elmúlt száz év alatt komoly azonosságot mutatott. Akkor ment jól az országnak, amikor a Kisgazdapárt is sikeres volt.

Az, hogy a párt elindult gőzerővel fölfelé, jelzi: a hazánk sorsában is várható pozitív változás, – de az igazi fordulathoz mi is kellünk!

Elnökként tíz éve dolgozom ezen a fordulaton. Eleinte sokan azt kérdezték, miért hagytam ott az újságírói pályát, –  a 70-es, 80-as években a Rádióban szerkesztő-riporterként, a Televízióban bemondóként, illetve a 90-es évektől újságok kiadójaként tevékenykedtem.

Legfontosabb feladatomnak azt tekintettem, hogy szigorúan megőrizve a párt szellemiségét, az Isten-Haza-Család gondolatkört, olyan fiatal csapatot építsünk – a körünkben tiszteletet kiváltó idősebbeket megőrizve –, amelynek tagjai korunk minden kihívására megtalálják a választ, s rövidesen az ország irányításában is meghatározó szerepet játszanak.

Ez a fiatal csapat már készen áll, a Független Kisgazdapárt a közelmúlt legidősebb korátlagú politikai formációjából a legfiatalabb párttá formálódott.

Megértették a 2010-es évek legfontosabb, eredendően kisgazdapárti üzenetét: – Légy a Hazád gazdája! – mert valamennyien saját bőrükön érzik, hogy csak ezzel a hozzáállással indulhatunk eséllyel a nemzeti újjászületés programjának, az Új Remények feladatainak megvalósításában.

Hegedüs Péter
elnök

Elnöki jegyzet

A kommunizmus áldozatainak emléknapjára

 
óra
 
naptár
«   2017 Március   »
HKSZCSPSZV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
 
Önök szerint
Egyetért-e Ön azzal hogy Európai Uniós népszavazással az európai emberek döntsenek a kvóta rendszerről?