Mosonmagyaróvári kitelepülés

BIZTONSÁGOS ÁLLAM, EGÉSZSÉGES MAGYARORSZÁG!
Mosonmagyaróvári kiáltvány

Független Kisgazdapárt célja az elfeledett Nemzetrész képviselete. Képviselni akarjuk a szegénységben, mélyszegénységben élő városi és falusi embereket, a magyar vidéket, az agráriumot. Vállaljuk a kitaszítottak, kiszolgáltatottak, és kisemmizettek védelmét. Független Kisgazdapárt újra hitet és reményt ad a nemzetnek. A minimum nyugdíj hat éve ugyanannyi, 28 500 forint, és közel egymillió ember nyugdíja nem éri el a létminimumot. EZ TŰRHETETLEN!
A Független Kisgazdapárt minden nyugdíjasnak a nyugdíját létminimum fölé, azaz 90 000 forint fölé emeli!
Az aktív munkavállalóknál nem a teljes foglalkoztatás a cél, hanem az, hogy MINDENKI értelmes és hasznos munkát végezzen!
Független Kisgazdapárt Igaz Rendszerváltást akar! Véleményünk szerint mai parlamenti pártok nem ideológia mentén szerveződtek, hanem a PÉNZ mentén. Pénzfolyó van a parlamentben és az összes parlamenti párt az Aranyfolyó mellett áll. Nincs ellenzéki párt, vagy kormánypárt, hanem általuk kialakított, egy rendszer van. Az ellenzékinek mondott pártok kiskanállal, a kormánypártok lapáttal meregetnek az Aranyfolyóból, miközben még a csap is náluk van. Az országgyűlési választások nekik csak arról szólnak, hogy kinél legyen a lapát és ki kezelje a csapot. A Független Kisgazdapárt nemet mond erre a rendszerre! Megszüntetjük ezt a rendszert, elzárjuk az Aranyfolyót, megakadályozzuk, hogy az országból számolatlanul áramoljon ki a pénz!

A Független Kisgazdapárt újra megteremti, illetve fejleszti Mosonmagyaróváron a mezőgazdasági termékfeldolgozást, a magyar kisgépgyártást. A város környékén élő emberek fő bevételi forrása mindig is a mezőgazdaság volt. Támogatni fogjuk a háztáji gazdaságok fejlesztését. Megszervezzük a háztáji gazdaságokra épülő felvásárlói hálózatot, hogy biztos és hosszú távú bevételi forrása legyen a termelőknek, és biztosítani tudja a város, és a városban működő intézmények ellátását. Mosonmagyaróvári egyetem a magyar agrároktatás fellegvára volt. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy biztosított legyen hosszú távú, korszerű agrároktatás és egy olyan modern agrárkutató hely létrehozása, amely ismét ismerté teszi a várost.

Comments are closed.