Szombathely, Sopron, Csorna kitelepülés

BIZTONSÁGOS ÁLLAM, EGÉSZSÉGES MAGYARORSZÁG!
Kisgazda kiáltvány

Független Kisgazdapárt célja az elfeledett Nemzetrész képviselete. Képviselni akarjuk a szegénységben, mélyszegénységben élő városi és falusi embereket, a magyar vidéket, az agráriumot. Vállaljuk a kitaszítottak, kiszolgáltatottak, és kisemmizettek védelmét. Független Kisgazdapárt újra hitet és reményt ad a Nemzetnek.

Célt kell adni, valami egészen szép és realizálható álmot, hogy ez a sok tekintetben széthullott, egyes rétegeiben megrettent, vagy csak a mindennapnak élő magyarság lásson valamit maga előtt és méltó módon élhesse életét.
A minimum nyugdíj hat éve ugyanannyi, 28 500 forint, és közel egymillió ember nyugdíja nem éri el a létminimumot. EZ TŰRHETETLEN!
A Független Kisgazdapárt minden nyugdíjasnak a nyugdíját létminimum fölé, azaz 90 000 forint fölé emeli!
Az aktív munkavállalóknál nem a teljes foglalkoztatás a cél, hanem az, hogy MINDENKI értelmes és hasznos munkát végezzen!
Független Kisgazdapárt Igaz Rendszerváltást akar! Véleményünk szerint mai parlamenti pártok nem ideológia mentén szerveződtek, hanem a PÉNZ mentén. Pénzfolyó van a parlamentben és az összes parlamenti párt az Aranyfolyó mellett áll. Nincs ellenzéki párt, vagy kormánypárt, hanem általuk kialakított, egy rendszer van. Az ellenzékinek mondott pártok kiskanállal, a kormánypártok lapáttal meregetnek az Aranyfolyóból, miközben még a csap is náluk van. Az országgyűlési választások nekik csak arról szólnak, hogy kinél legyen a lapát és ki kezelje a csapot. A Független Kisgazdapárt nemet mond erre a rendszerre! Megszüntetjük ezt a rendszert, elzárjuk az Aranyfolyót, megakadályozzuk, hogy az országból számolatlanul áramoljon ki a pénz!

A város környékén élő emberek fő bevételi forrása mindig is a mezőgazdaság volt. Támogatni fogjuk a háztáji gazdaságok fejlesztését. Megszervezzük a háztáji gazdaságokra épülő felvásárlói hálózatot, hogy biztos és hosszú távú bevételi forrása legyen a termelőknek és biztosítani tudja a város, és a városban működő intézmények ellátását

Comments are closed.