Békéscsaba, Gyulai kitelepülés

Gyulai kiáltvány

 

 

Független Kisgazdapárt célja az elfeledett Nemzetrész képviselete. Képviselni akarjuk a szegénységben, mélyszegénységben élő városi és falusi embereket, a magyar vidéket, az agráriumot. Vállaljuk a kitaszítottak, kiszolgáltatottak, és kisemmizettek védelmét.A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt újra hitet és reményt ad a Nemzetnek.Célt kell adni, valami egészen szép és realizálható álmot, hogy ez a sok tekintetben széthullott, egyes rétegeiben megrettent, vagy csak a mindennapnak élő magyarság lásson valamit maga előtt és méltó módon élhesse életét.

Gyulán és a város környékén élő emberek fő bevételi forrása mindig is a mezőgazdaság volt. A város környékén lévő településeken támogatni fogjuk a háztáji gazdaságok fejlesztését, hogy jó minőségű, olcsó, és kellő mennyiségű élelmiszer, élelmiszer alapanyag álljon rendelkezésre a városban.

A városban működő húsüzem fejlesztésével elérjük, hogy a kiváló minőségű késztermék előállítás mellett, ismét lehetőség legyen a vágás visszaállítására is.

A városban nagy megelégedéssel működő Kertészeti vállalt sajnos megszűnt. Újra indítjuk a Kertészeti vállalatot.

Gyulán a hagyományokat nem csak ápolni szeretnénk, hanem a hagyományok szerint élni.

Visszaadjuk az országok közötti híd szerepét a városnak, és a turisztika további fejlesztésével Délkelet-Magyarország  tesszük.

Az emberek biztonsága a legfontosabb, amennyiben növekszik a migrációs nyomás a magyar-román határsávon, azonnal folytatni fogjuk a kerítésépítést, és növelni fogjuk a határvédelmet ellátó katonák, rendőrök létszámát.

Comments are closed.