Megalakult a Zala Megyei Iroda

Megalakult a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt országos székházában a párt Zala megyei irodája.

Balogh Károly, a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt országos elnöke 2018. augusztus 07-én ünnepélyes keretek közt kinevezte Baranyai Marcellt pártunk Zala megyei vezetőjévé, így megkezdi működését a Zala Megyei Iroda. Célként tűzték ki, hogy a feltámadt Független Kisgazdapártot eljuttassák a megye minden településére, valamint megismerve a helyi vezetőket, pontos képet kapjanak a vidék mai állapotáról, hogy a nemzet érdekeit szem előtt tartva újra életet leheljenek az elhanyagolt és egyre elnéptelenedő településekbe.

Le kell számolnunk a nepotizmussal, a dilettantizmussal és a korrupcióval. Amíg ezen a három alappilléren nyugszik a Nemzeti Együttműködés Rendszere, addig a magyar vidék sorsa és vele a jövőnk is meg van pecsételve.

– Baranyai Marcell

A Párt országos elnöke, Balogh Károly kihangsúlyozta: újult erővel folyik a munka, hogy a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt régi fényében a magyar politika meghatározó szereplője legyen. A jelszó ki van adva: Megújultunk. Feltámadtunk!

Ami Zala megyét illeti, Baranyai Marcell vázolta terveit, miszerint hamarosan közvetlen meg kívánják ismerni a települések vezetőit, továbbá különböző rendezvények várhatóak, amelyek a fiatalabb korosztálytól elkezdve a nyugdíjasokéig mindenki számára érdemes időtöltést fognak kínálni. Ősszel útjára indul a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt első Zala megyei elnöke, Karlovits József nagykanizsai gazda után elnevezett Karlovits Klub, hogy a tagságnak kikapcsolódást, illetve fejlődési lehetőséget biztosítson.

Ez úton kívánunk sok sikert Baranyai Marcellnek és az országos vezetőségnek is terveik megvalósításában.

Bort, búzát, békességet!

FKgP Sajtóiroda, Budapest

 

 

Ez is érdekelheti...

Az E-mail cím nem lesz közzétéve. A Név és Email mezők kitöltése szükséges.