VAN ERÉNY!!

 
 
Fontos megérteni, hogy “nincs jó vagy rossz cél érdekében létrejött önkényuralom, csak önkényuralom van, és az nem a vezető személyek miatt válik embertelenné, hanem szükségszerűen, önmagából fakadóan”. Abszolút hatalmat még erényes embernek sem szabad adni.
 
A Független Kisgazda-, Földmunkás-És Polgári Párt azért készül az Európa Parlamentbe, hogy a nemzetünk önrendelkezési jogát visszanyerhessük. A Fidesz 2012-ben elvonta a nemzet önrendelkezési jogát azzal, hogy az Alaptörvényben megtiltotta, hogy népszavazást kezdeményezhessenek a magyarok az Alaptörvényt vagy a választási eljárási törvényt érintő kérdésben. Véleményünk szerint ez a cselekedet különösen veszélyes a társadalomra, ezért bűncselekménnyé kell nyilvánítani.
 
Többek között azért készülünk a 2019.05.26-i Európa Parlament választásra, hogy az EU törvényhozóival kimondassuk: a “nemzet önrendelkezési jogának elvonása” tényállás minősüljön emberiesség elleni bűncselekménynek.
 
A Független Kisgazda-, Földmunkás-És Polgári Párt az önkény minden megnyilvánulási formája ellen küzd, és egy erényes jogállamiság megteremtéséért tevékenykedik. Csak jogállamban tudjuk visszanyerni a nemzet önrendelkezési jogát. Le kell vakarnunk magunkról minden diktátort, mint a ránk száradt madárürüléket. Se külső, se belső erő ne tudja elnyomni a magyarokat! Legyen a nemzetnek önrendelkezési joga! Hadd népszavazzunk az alkotmányos és választási eljárási kérdéseinkben is! Hiszen ezek alapvető fontosságú közügyeink. Mindannyiunké. Nem csak egy-két erénytelen csőcselékcsaládé, ami kisajátította magának. Tudunk mi dönteni a saját ügyeinkben diktátorok nélkül is.
VAN ERÉNY!

 
 
 
Mellékletek terület
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

Ez is érdekelheti...

Az E-mail cím nem lesz közzétéve. A Név és Email mezők kitöltése szükséges.