2018- ban 25 év után először indulhat a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt az országgyűlési képviselő választásokon a bíróság által 1990. január 4-én nyilvántartásba vett eredeti és törvényes nevén. EGÉSZSÉGES MAGYARORSZÁGOT!

Ez is érdekelheti...

One thought on “2018- ban 25 év után először indulhat a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt az országgyűlési képviselő választásokon a bíróság által 1990. január 4-én nyilvántartásba vett eredeti és törvényes nevén. EGÉSZSÉGES MAGYARORSZÁGOT!

 1. Engelmann József

  január 17, 2018 at 4:44du.

  Tisztelt Magyarok, Honfitársaink, Kisgazdák!
  Az elmúlt 25 év a Kisgazdapárt számára egy “kíséretkastély” jelenség volt. Az átok 2018-as évben felszabadult, mert egy aranyos kismalac jelent meg az FKgP országos weboldalán, aki szerencsét hozott. A bíróságok is eldöntötték, jobb a békesség, így a Kisgazdapárt visszakapta megérdemelt helyét a magyar politikai porondon. Sajnos Magyarország politikai és gazdasági megítélése, lakosságunkat letargia irányba terelte. A kiszélesített közönyt a Független Kisgazdapártnak kötelessége megtörni. Nemzetünknek vissza kell adni a HITÉT , aminek erejével legyen végre egy politikai csoport, aki szavahihető és a magyar nép érdekét képviselheti. A nemzetmegosztást minden szinten be kell fejezni. Isten Haza Család egysége képezi nemzetünket. Ez lebegjen mindenki szeme előtt.
  A Kisgazdapárt alkalmat kell kapjon, hogy bizonyíthassa, ISTEN ORSZÁGUNKNAK JOBB SORSOT SZÁNT
  HAZA 15 MILLIÓ MAGYAR HAZÁJA
  CSALÁD BÉKÉBEN, SZERETETTBEN, EGYSÉGBEN

  A választópolgárok akaratán múlik minden. Kérjük a lehetőséget, hogy bizonyíthassunk.
  Tisztelettel Engelmann József

Az E-mail cím nem lesz közzétéve. A Név és Email mezők kitöltése szükséges.